Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Már szerda este pályára lép az Arsenal és a Manchester City, élőben adja a tv

Élőben közvetíti az Arsenal és a Manchester City hétközi bajnoki fordulóját a Premier League-ből.

Fotó: Unsplash/Who’s Denilo ?
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United szénája továbbra sem áll jól Ten Hag vezetésével, legutóbb a Brentford otthonában hullajtottak el pontokat, ráadásul úgy, hogy a hosszabbításban szerezték meg a vezetést, majd a lefújás előtti pillanatokban kapituláltak. Sőt, kiderült, hogy az United egyik legjobb játékosa megint megsérült, és újabb hetekre dőlt ki, akárcsak a védőtársa.

Az Arsenal sokkal jobb helyzetben van, és ugyan a Manchester City ellen döntetlent játszottak, mindössze 2 pont a hátrányuk Szoboszlai Dominikék mögött. Akár meg is előzhetik őket, ha szerda este hozzák a kötelezőt a Luton ellen Londonban. Ezt a meccset a Spíler 1 adja 20 óra 20 perctől, amit érdemes lesz figyelni. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

A Manchester United csütörtök este játszik a Chelsea otthonában, míg a városi riválisa már ma újra pályára lép, és azt az Aston Villát fogadják, akik jelenleg az 4. helyen állnak 59 ponttal a 64 pontos City mögött, de Guardiola csapata egy meccsel kevesebbet játszott. A Villa játéka hektikus, benne van a pakliban egy bravúrgyőzelem, de akár az is, hogy nem kevés góllal kapnak ki. A meccset a Match 4-en nézhetjük élőben 21 óra 15 perctől.