Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Már nem a Manchester City vezeti az angol bajnokságot, Szoboszlaiék harmadikként jönnek

Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool csak a harmadik helyről várhatja a folytatást, miközben az Arsenal visszavette a vezetést az angol bajnokságban.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester City ezen a hétvégén nem vesz részt az angol bajnokság küzdelmeiben, ahogyan a Chelsea és a Manchester United sem, mivel az FA-kupában volt/van jelenésük. A City egy kései góllal ejtette ki az elődöntőből a Chelsea-t, akik nem egyszer köszönhettek volna be a manchesterieknek, de hiába, mert nem használták ki a ziccereiket.

A Manchester United pedig vasárnap délután lép pályára a másik elődöntőben, így összejöhet a városi döntő. Ez lehet az utolsó esélye Ten Hagnak arra, hogy nyerjen valamit az idény vége előtt, és talán azelőtt, hogy kirúgják, ami nagyon is valós forgatókönyv jelenleg az Old Traffordon. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Az Arsenal közben visszavette a vezetést a bajnokságban, miután legyőzték a Wolverhamptont. Nem a legkönnyebb meccsen van túl Arteta csapata, akik 2-0-ra verték az ellenfelüket idegenben Trossard és Odegaard góljával. Az első gólja 45 percet kellett várni, és egészen a hosszabbítás ötödik percéig nyílt maradt a párbaj.

Odegaard a lefújás előtti pillanatokban köszönt be, amivel kialakult a 2-0-s végeredmény. Az Arsenal jelenleg 74 pontot számol az élen a 73 pontos Manchester City előtt, akik azonban egy meccsel kevesebbet játszottak, akárcsak a 71 pontot gyűjtött Liverpool. Szoboszlai Dominik csapata 17 óra 30 perctől lendül akcióba a Fulham otthonában.