Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Óriásit énekelt Ariana Grande a konyhában ülve (videó)

Fotó: Ariana Grande amerikai énekesnő érkeznek a Grammy-díjak 62. átadási ünnepségére a Los Angeles-i Staples Centerben 2020. január 26-án. MTI/EPA/Etienne Laurent
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ülve sokkal nehezebb nagy hangokat kiénekelni, mint állva, de úgy tűnik, hogy Ariana Grande-nak ez is megy.

Korunk egyik legjobb énekesnőjéről beszélünk, aki még mindig csak 29 esztendős. Az 1993 nyarán született amerikai világsztár mindemellett még egy vadítóan csinos, szexi és vonzó nő, aki szinte bármilyen stílusban képes énekelni.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Számtalanszor bizonyította már, hogy megannyi hangot tud utánozni, ráadásul olyan szinten, mint talán senki más a Földön. Egyik pillanatról a másikra tudja elváltoztatni úgy a hangját, hogy leesik az ember álla.

Érdemes meghallgatni róla ezeket a felvételeket, garantáltan nem fogtok csalódni. Természetesen a saját hangjával is szépen játszik, és olyan koncerteket adott már az élete során, amikre mindig emlékezni fognak a rajongók.

Volt pár kapcsolata az élete során, amik közül a legtöbb vakvágányra futott, de soha nem adta fel. Mindig kérik tőle, hogy többet és többet énekeljen, imádják a hangját a rajongók, nem tudnak betelni vele.

A 351 millió követőt számláló világsztár megint nagyon magasra tette a lécet, ezúttal az Over the Rainbow című számot adta elő, mindezt a konyhában ülve, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Még több bulvár: A Fekete Vonat sztárja tagadja, hogy kaszinózott volna