Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Maradónát idéző retro argentin mezben és melegítőben fotózták Messit

Lionel Messi a retro meze és melegítője Maradónát idézi, aki igazi példakép a nyolcszoros aranylabdás számára.

Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Maradona egy ideje már nem lehet közöttünk, viszont a legendája örökre velünk marad. Tekintve, hogy mekkora tehetség volt, számos Aranylabdája lehetett volna, sokan még Messinél is nagyobbnak tartják.

Pelét is ebbe a kategóriába sorolhatnánk, aki a tehetségéhez mérten szintén számos Aranylabdát gyűjthetett volna. Mivel Maradona és Pelé nem ugyanabban a korban futballoztak, nem zavarták egymást, ellenben Messivel és Ronaldóval. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Ritka, amikor két zseni ugyanabban a korszakban futballozik, és később hasonló lehet a helyzet Haaland és Mbappé között. Most, hogy Messi és Ronaldo valószínűleg már nem kap több Aranylabdát, megnyílt az út a fiatalok előtt.

Messi szerint is ez volt az utolsó Aranylabdája, amiért nagyon hálás: Egyfajta életműdíjként is tekinthet rá, de azt egyelőre nem tudja megmondani, hogy ott lesz-e a következő világbajnokságon címvédőként.

Ami biztos, nagyon jól áll neki a retro argentin mez és melegítő. Egykor Maradona hasonló mezeket és melegítőket viselt, és időről időre a modern futball is visszanyúl ezekhez a korszakokhoz.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.