Dollár
395,13 Ft
Euró
417,90 Ft
Font
484,78 Ft
Bitcoin
17,190 $

Angol válogatott támadóval erősíthet Carlo Ancelotti a Real Madridnál?

Fotó: Twitter/Dominic Calvert-Lewin
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Carlo Ancelotti szemet vetett az Everton játékosára, Dominic Calvert-Lewinre, akit jól ismer az Angliában töltött időszakából.

A CalcioMercato értesülései alapján a Fichajes írja, hogy a Real Madrid a következő nyári átigazolási időszakban szeretné megszerezni Dominic Calvert-Lewin szolgálatait, amennyiben nem sikerül megszerezniük Erling Braut Haalandot, amit a norvég magas bérigénye és a Manchester City mindenáron történő szerződtetése iránti érdeklődése nehezít.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

A Real Madrid olyan középcsatárt keres, aki több egyéni és kollektív megoldást kínálhat nekik, ha az A terv nem működik. Egy olyan támadó, amely képes játszani Karim Benzema mellett és vele együtt is, aki a következő években is a csapat középcsatára marad.

Erling Braut Haaland neve szerepel a lista élén, de az ő beépítése jelenleg lehetetlennek tűnik, így megpróbálkoznak Dominic Calvert-Lewinnel, aki olcsóbban érkezne, és nem követelné meg a kezdőcsapatba kerülést a kezdetektől fogva.

Az angol egy jó képességekkel rendelkező csatár, akinek megvan az a tulajdonsága, hogy bármikor uralni tudja a területét. Egy olyan támadó, amelyet Florentino Pérez szeretne, de nem találta meg Luka Jovic gyenge teljesítménye miatt, amióta Madridba érkezett.

A szándék az lenne, hogy jövő nyáron tárgyaljanak az Evertonnal, figyelembe véve, hogy az Arsenal is szemmel tartja őt Alexandre Lacazette esetleges távozása miatt.