Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Az Alien-franchise új képregénysorozatot indít a Marvelnél

Fotó: YouTube
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A képregény pedig stílusosan idén április 26-án, vagyis a hivatalos Alien-napon fog debütálni.

A klasszikus sci-fi horror javában készül a filmvásznon való újjáéledésre, ám eközben az Alien a képregények világába is visszatér egy új képregénysorozattal a Marvelnél: a Collider a Bloody Disgusting friss jelentése nyomán számolt be arról, hogy az új képregénysorozat még idén tavasszal, stílusosan április 26-án, az Alien-napon fog debütálni.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Alien-nap? Igen! A franchise rajongói minden évben április 26-án tartják az Alien-napot. A dátum, vagyis a 4.26. az 1979-es A nyolcadik utas: a Halál című filmben látható LV-426-os sziklabolygóra utal, ahol a Nostromo legénysége megtalálja azt a bizonyos lezuhant idegen űrhajót, fedélzetén tengernyi űrlénytojással.

Noha a képregényről eddig vajmi kevés információt osztottak meg, úgy tudni, hogy egy jeges bolygó lesz a helyszín, ahol egy tudósokból álló csoport próbál kutatásokat végezni a felszín alatt található víz kinyerése miatt. Kutatásuk azonban hamar drasztikus fordulatot vesz, amikor felfedeznek egy régóta a jégben szunnyadó ismeretlen organizmust.

Az Alien-filmekre jellemzően a szereplőknek a túlélésért kell küzdeniük a rájuk váró garantáltan halálos terrorral szemben. A Marvel Comics gondozásában megjelenő új képregénysorozat ezen információk alapján egyszerre lehet majd félelmetes és szórakoztató, épp úgy, ahogy azt a rajongók is elvárnák.