Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,058 $

“A tulajdonosok milliárdosok, így elég okosak” – reagált a kritikákra a Chelsea edzője

MTI/EPA/Andrew Yates
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A szeptemberben kinevezett Graham Potter körül felerősödtek a távozását követelő hangok.

Pottert még ősszel csábították el a Brightonból, miután Thomas Tuchelt menesztették a Kéketől, azonban az új edző nem igazán vált be, a Chelsea mostanra a 10. helyre csúszott vissza a Premier League-ben – emlékeztetett a 90min.com.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Az elmúlt öt fordulóban mindössze négy pontot gyűjtögettek a bajnokságban, így nem is csoda, hogy Pottert kikezdték, ő azonban visszavágott a bírálóinak, méghozzá nem is akármilyen módon:

“A tulajdonosok milliárdosok, így elég okosak. Okosabbak, mint én, az biztos. Szóval megértik a kihívásokat, amik előttünk állnak, és az irányt, amerre haladni szeretnénk” – mondta a sajtónak.

“Pep Guardiola egy évet volt a Manchester Citynél, mielőtt bármit is nyertek volna, Mikel Arteta és Jürgen Klopp számára is eltartott egy kis ideig” – hasonlította magát a bajnokság többi edzőjéhez, hozzátéve, hogy nagy felelősség van a stábon.

“Tudom, hogy milyen kvalitásokkal rendelkezem, a tulajdonosok, a játékosok, és a személyzet teljes támogatását élvezem.  De természetesen nem azért vagyok itt, hogy bárkit is meggyőzzek” – folytatta.