Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

A rendőrök lelövésével fenyegetőzött egy férfi, TEK lett a vége

Szokatlan bejelentés érkezett a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol egy férfi a saját baráti társaságában azzal fenyegetőzött, hogy le fogja lőni a gödöllői rendőröket, amiért azok „tönkre tették az életét”.

Budapest, 2019. szeptember 27. A Terrorelhárítási Központ munkatársai 2019. szeptember 27-én a IX. kerületi Soroksári úton, ahol három férfi és három nõ megtámadott egy 38 éves nõt, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyû sérülést szenvedett. A verekedés közben egy lövés is eldördült. MTI/Mihádák Zoltán
Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Nem szokványos esetről számolt be nemrégiben a Police.hu, amelynek kapcsán gyanúsítottként hallgattak ki egy 48 éves hévízgyörki férfit. A gyanúsítottat egy bejelentés alapján kezdték el keresni, és meglehetősen gyorsan el is fogták.

Az oldal beszámolója szerint a férfi egy baráti társaságban a gödöllői rendőrök lelövésével fenyegetőzött, mert állítása szerint a rendőrök tönkre tették az életét. A körülmények alapján pedig úgy tűnik, nemcsak üres fenyegetőzés volt ez a férfi részéről, ugyanis már beszerezte a fegyvert is – legalábbis állítása szerint. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

A gyanúsított számára az okozta a sérelmet ugyanis, hogy ittas vezetésért korábban a rendőrök több alkalommal is megbüntették, 45 napot elzárásban töltött, melynek következtében még a munkáját is elveszítette.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével együttműködve 2021. január 20-án, szerdán, Hévízgyörkön elfogták, előállították és emberölés előkészülete büntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki – szerepel a rendőrség oldalán.