Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

A Manchester United edzője reagált a kirúgásával kapcsolatos pletykákra

Erik ten Hag higgadtan, de egyértelműen fogalmazta meg a véleményét az elmúlt napokban szárnyra kelt híresztelésekről.

MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mióta az INEOS milliárdos tulajdonosa, Sir Jim Ratcliffe részesedést vásárolt a Manchester Unitedból, sorra érkeznek a pletykák Erik ten Hag jövőjével kapcsolatosan. Habár valószínűnek tűnik, hogy nyáron új edző érkezik a klubhoz, a holland tréner egyelőre nem foglalkozik ezekkel a hírekkel.

A Brentford elleni szombat esti bajnokit megelőző sajtótájkoztatón ugyanakkor téma volt a holland edző jövője, Erik ten Hag azonban gyorsan tisztázta, hogy nem érdeklik a találgatások, és csak a soron következő mérkőzésre koncentrál – számolt be róla a 90min. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

„Amikor egy olyan klubnál dolgozol, mint a Manchester United, természetes, hogy rengeteg a pletyka a csapat körül az edzőt és a játékosokat illetően is. A sajtó szeret spekulálni, ám mi nem erre koncentrálunk, hanem a csapat eredményeire, illetve annak javítására” – fogalmazott.

„Nem foglalkozom a találgatásokkal. Amikor az Ajaxnál dolgoztam, hasonló nyomás alatt voltam, idővel hozzá lehet szokni. Nem érdekel sem engem, sem pedig a játékosokat” – mondta ten Hag, aki hozzátette, hogy tudják, hogy a megfelelő eredményeket kell felmutatniuk.

A válogatott mérkőzéseket követő szünet után folytatódik a meccsdömping a Premier League-ben, ahol a Manchester United jelenleg a hatodik helyen áll, kilenc pontra lemaradva a már Bajnokok Ligája indulást jelentő negyedik helytől. A Vörös Ördögök ugyanakkor egy meccsel kevesebbet játszottak, mint az áhított pozíciót elfoglaló Aston Villa.