18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,22 Ft
Euró
386,75 Ft
Font
449,90 Ft
Bitcoin
63,032 $

1200 rendbeli szexuális zaklatással és vérfertőzés vádjával állítanak bíróság elé egy 31 éves férfit

Egészen megdöbbentő, 1200 rendbeli szexuális zaklatással, valamint kiskorúval való fajtalankodással vádolnak egy 31 éves floridai férfit.

Fotó: Unsplash/Muhmed El-Bank
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A pensacolai Robert Cota hat éven át követte el a bűncselekményeket: 600 rendbeli, 12 és 18 év közötti áldozat ellen elkövetett szexuális erőszakkal és 600 rendbeli vérfertőzéssel vádolták meg, miután egy lelkész feljelentette.

A lelkész a rendőröknek elmondta, hogy Cota múlt vasárnap azzal kereste fel őt, hogy „problémái vannak az egyházi könyvben leírt egyik hittel”, egészen pontosan pedig a vérfertőzés kifejezésre gondolt. Ennek hatására a lelkész azonnal felszólította a férfit, hogy adja fel magát a rendőrségen, azonban biztosra ment, és átadta a Cote adatait a rendőrségnek.

A New York Post által szemlézett rendőrségi jelentés szerint a férfi áldozata elmondta rendőröknek, hogy Cote már 7 éves kora óta létesített vele szexuális kapcsolatot, mivel a férfi elhitette vele, hogy a szexuális együttlét a szeretet kimutatásának egyik módja.

A jelentésből az is kiderült, hogy az áldozat édesanyja 2020 szeptemberében tudomást szerzett a szexuális együttlétekről, és szembesítette a férfit, mire Cota fegyvert fogott a lányra, amiért letartóztatták súlyos testi sértés és családon belüli erőszak miatt.

A hatóságok jelenleg is nyomoznak a szexuális erőszak és a vérfertőzés ügyében, a rendőrség pedig megosztotta, hogy állítólag mind az áldozat, mint pedig Cote elmondták az édesanyának a történteket, ezt követően pedig mindketten visszavonták vallomásukat.

Ráadásul az is kiderült, hogy amikor a rendőrök kiszálltak a házhoz, hogy őrizetbe vegyék a férfit, a rendőrök elmondása szerint Cote meg sem lepődött a felhozott vádakon, mint a vérfertőzés, tehát teljes mértékben tudatában volt tetteinek. A férfit bebörtönözték és 3 millió dolláros óvadékot állapítottak meg.

Elektromos rolleresek figyelem: júliustól e-rollerekre is kell kötni kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást

Nem minden elektromos roller tartozik a körbe, ezt a tömege, valamint tervezési sebessége dönti el.