18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

További Hírek

Egészen megdöbbentő, 1200 rendbeli szexuális zaklatással, valamint kiskorúval való fajtalankodással vádolnak egy 31 éves floridai férfit.

Aggályok merültek fel azzal kapcsolatban, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hogyan kezeli a szexuális visszaélések miatt kirobbant botrányt, így az Európai Bizottság felfüggesztette a WHO kongói programjainak finanszírozását.

A szexuális bűncselekmények elkövetésével megvádolt rendőrök mintegy 30 százaléka ellen már korábban is tettek feljelentést hasonló visszaélések miatt. Theresa May egykori miniszterelnök szerint úgy tűnik, hogy a rendőrségnek fontosabb a jó hírnév, mint az igazságszolgáltatás.

Az esküdtszék péntek délután kezdett tanácskozni az ítélethirdetés előtt, ám mivel hétvégén nem dolgoztak, hétfőre tolódott a döntés.

A közelmúltban hozott bírósági ítéletek a férfiakat nem szexuális bűncselekmény, hanem vagyoni károkozás miatt büntették meg, a dél-koreai politikusok pedig most ezen változtatnának.

Négy és hat év közötti fegyházbüntetésre ítélték azokat az elkövetőket, akik prostitúcióra kényszerítettek 18. életévüket be nem töltött lányokat.

Őrizetbe vettek egy férfit, aki Nagymaroson, a Duna-parton mutogatta magát mások előtt.

Vádat emeltek azzal a 31 éves férfival szemben, aki intim fotók közzétételével állt bosszút egykori kedvesén, aki nem szerette volna újrakezdeni vele megromlott kapcsolatukat.

Ferenc pápa kedden frissítette a katolikus egyház törvénykönyvét, és hozzáadta a papok és egyházi személyek által gyermekek sérelmére elkövetett szexuális visszaélések, bántalmazások büntetését, melyre régóta várnak a pedofíliaellenes aktivisták.

Egy 24 éves férfi egy parkba csalta el áldozatát, majd életveszélyes fenyegetéssel szexuális kapcsolat létesítésére kényszerítette a nőt, az eset pár héttel ezelőtt történt egy óbudai parkban.