Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Zalatnay Sarolta: a betörés óta minden megváltozott, valami eltört bennem

Elmondása szerint nagyon rosszul alszik, folyton felriad, s már az „otthon, édes otthon érzés” is kiveszett belőle.

...svg content...Fotó: Zalatnay Sarolta táncdalénekes a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. Fotó: MTVA/Zih Zsolt
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban megírtuk, hogy hétfő hajnalban betörtek Zalatnay Sarolta lakásába, miközben az énekesnő otthon volt. Az első sokk után megpróbálta felmérni, miket vittek el tőle, ezáltal kiderült, hogy készpénzt és értéktárgyakat is magukhoz vettek a tolvajok.

A Ripost megkeresésére elmondta, hogy a történtek óta nincs jól, nem tudja rendesen kialudni magát. Ráadásul folyton azon retteg, mihez kezd majd, ha a barátai közül senki sem ér rá, hogy nála töltse az éjszakát. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

„A betörés óta minden megváltozott, valami eltört bennem. Hazatérve nem azt teszem, amit mindig, vagyis egy fellépés után nem csak úgy ledobálom a táskám, a kocsikulcsom és a ruháimat, és nem csak bedőlök az ágyba. Folyton az jár a fejemben, hogy valaki vagy valakik ott vannak a házban. Minden helyiséget ezerszer ellenőrzök, és minden értékemet gondosan elzárom”

– jelentette ki.

Folyamatosan feszült

Kifejtette, ezt követően aludni tér, de a gondolatait képtelen elcsendesíteni, és körülbelül félóránként felkel, hogy megnézze, mindent rendesen bezárt-e. Ha pedig vakkant egyet a kutya, órarugóként pattan fel, azonnal rátör a félelem.

„Hiszen a vizsla azon az éjjelen is jelzett, csak nem foglalkoztam vele. Persze lehet, hogy éppen ez mentette meg az életemet, vagy a testi épségemet, hiszen fogalmam sincs mi történhetett volna, ha akkor felkelek és megnézem miért ugat”

– magyarázta Zalatnay Sarolta.

Ezt követően arra utalt, már akkor feszült lesz, ha autójával befordul a tárnoki utcába, ahol az otthona áll. A korábbiakkal ellentétben nem gondolja azt, hogy „hú, de jó, végre itthon”, mindemellett számos szokásán változtatott.

„Eddig mindig a kapu előtt parkoltam, de most beállok a kapu mögé, amit lakattal zárok le. Belépve minden villanyt feloltok, és úgy is hagyom reggelig. Azt hiszem, ezt hívják poszttraumás stressznek, és ez nagyon nincs így jól. Az eset óta a szomszédokkal fokozottan figyelünk egymásra, és persze mindenki fél, hiszen nem kizárt, hogy sorozatbetörőkkel van dolgunk”

– fogalmazott.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.