Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

További Hírek

Vannak, akik amiatt aggódnak, hogy ezentúl nem nézhetik majd kedvenc vendéglátóegységeikben a Bajnokok Ligája-mérkőzéseket.

A lesérült játékos ugyanis a vártnál hosszabb időre eshet ki.

Az ország szélsőjobboldala arra törekszik, hogy az új alkotmányban rögzítse a "meg nem született gyermek és az anyaság" védelmét.

India tilalmat rendelt el a nem basmati rizs exportjára, szakértők pedig attól tartanak, hogy e lépéssel globálisan emelkedésnek indul a rizs ára.

Elmondása szerint nagyon rosszul alszik, folyton felriad, s már az „otthon, édes otthon érzés” is kiveszett belőle.

A NASA továbbra is tartja a korábban kitűzött, 2025 év végi időpontot az Artemis első holdra szállása kapcsán, ám addig még rengeteg tesztet kell elvégezniük.

A Kaliforniában csak Szellem-tóként emlegetett tó egykor az USA nyugati részének legnagyobb édesvízi tava volt, majd 80 évvel ezelőtt kiszáradt. A heves esőzések nyomán azonban mostanra visszatért, és hatalmasra duzzadt.

Az Egyesült Államok kormánya "mélységesen aggasztónak" találja Kína nukleáris fejlesztéseit, melyek meglátásuk szerint"kérdéseket vetnek fel" az ország szándékai kapcsán.

Miután Elon Musk bejelentette, hogy a Tesla folytatja az árcsökkentést, hogy tovább növelje a keresletet az elektromos autók piacán, a vállalat kínai riválisainak részvényei zuhanórepülésbe kezdtek.

Ez volt a hónap első kilövése, ám Szöul úgy véli, ez egy új típusú fegyver lehet.