Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,02 Ft
Euró
392,67 Ft
Font
467,36 Ft
Bitcoin
65,733 $

Nagy erőkkel ment ki a rendőrség Zalatnay Cinihez

Zalatnay Cini reagált az esetet követően, miután hétfőn betörtek hozzá, ami után a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre.

...svg content...Fotó: Zalatnay Sarolta táncdalénekes a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Aradszky László táncdalénekes pályafutását idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Zalatnay Sarolta érthető módon feldúlt, hiszen olyasvalamit kellett átélnie, ami igazi rémálom. Kiderült ugyanis, hogy betörtek az énekesnő tárnoki házába, és az elkövetőket jelenleg is keresi a rendőrség.

A Bors megkereste az énekesnőt, aki érthető módon nagyon szomorú a történtek miatt, és elárulta, a kutyája észrevette a bűnözőket, jelzett is, viszont Cini nem vette komolyan a házőrző ugatását. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

„Nem értem, ki képes ilyesmire! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy hajnalban arra keltem, hogy a kutyám vadul ugat, de nem igazán vettem komolyan.” – árulta el Cini a Borsnak adott interjújában az esetet követően.

Reggel viszont feltűnt neki, hogy nem stimmel valami, majd rájött, hogy betörtek hozzá, miközben otthon volt. „Az első sokk után próbáltam felmérni, hogy miket vittek el tőlem.” – mesélte a lapnak.

Készpénzt és ékszereket vittek el a házból, de bízik benne, hogy a rendőrség megtalálja az elkövetőket, és visszakerülhetnek hozzá a tárgyak. Egyelőre nem tudni, hogy hányan hajtották végre az akciót, a rendőrség azonnal megkezdte az elkövető/elkövetők felkutatásukat.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.