Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,786 $

Ma jelentik be az X-Faktor új női mentorát, Tóth Andi érkezhet?

Ami már biztos, Herceg Erika nem tér vissza az X-Faktorba, helyette egy másik női mentor kap lehetőséget.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Az elmúlt hetekben az X-Faktor háza táján is felgyorsultak az események, miután kiderült, Gáspár Laci marad az egyetlen olyan mentor, aki a korábbi évadokban is szerepelt. A többiek nem térnek vissza, Puskás Peti érzelmes módon beszélt arról, végül miért is nem vállalja a folytatást, hiszen apa lett.

Az RTL Majka érkezését is bejelentette, ami nem okozhatott nagy meglepetést. Erősen borítékolható volt, hogy a rapper lesz az egyik új mentor, hiszen átszerződött az RTL-hez, és korábban arról szóltak a hírek, hogy mindig is érdekelte a lehetőség az X-Faktorban, ahol tehetségekkel foglalkozhat. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Az viszont komoly meglepetést hozott, hogy végül Pápai Joci nem lett mentor. Valkusz Milán kapta meg a lehetőséget a fiatal generáció képviselői közül, és nem sokkal a kritikák után tisztázta, mindent bele fog adni, de egyelőre megosztó a döntés az emberek körében, meglátjuk, hogyan jön ki ebből.

Curtis Hajdú Péter műsorában reagált arra, hogy miért is nem került be az X-Faktorba, ami ugyancsak kézenfekvő lett volna. Sokan azzal számoltak, hogy Majka, Pápai Joci, Curtis és egy női tag lesznek az új mentorok. Kiderült, a rapper a TV2-vel is tárgyalt a Megasztár miatt, míg a Dancing with the Starsra nemet mondott.

Az RTL hivatalos tájékoztatása szerint ma jött el a nap, amikor is bejelentik az X-Faktor női mentorát. Rövidesen tehát kiderül, ki lesz a női mentor, egyesek Tóth Andiról pletykálnak, amire nem látunk sok esélyt, mivel hosszú ideje hűséges a TV2-höz, ahol eddig is számítottak rá, és a Megasztárban szintén ott lehetne, akárcsak a Sztárban Sztárban, ami ugyancsak új évadot kap idén.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.