Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Hétfőn este a Fókuszban jelentik meg az X-Faktor női mentorát

Már nem kell sokat várnunk arra a bizonyos pillanatra, amikor is kiderül, ki lett az X-Faktor új női mentora.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/RTL
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

Az már biztos, hogy Herceg Erika nem tér vissza a 2024-es évadra, hiába szerette a közönség a rendkívül vonzó és csinos énekesnőt. Erika hamar beilleszkedett, és ugyan volt pár vitája, abszolúte vezéregyéniség tudott lenni, az eddigi legerősebb női mentorként láthattuk a RTL képernyőjén.

Elsőként ByeAlex jelentette be, hogy véget ért számára az X-Faktor, nem kíván visszatérni. Szép éveket élt meg az RTL-nél, akiknek köszönhetően minden korábbinál népszerűbbé és ismertebbé vált. Számára is jó tapasztalat volt megélni a mentori kihívásokat, és szerepet vállalni a nagy sikerekben, ráadásul nem egyszer nyert. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Puskás Peti szintén kiszállt a stábból, ahol éveken át volt mentor, de az apai szerepe miatt nincs már ideje arra, hogy az X-Faktor az élete része maradjon. Odahaza azonban még figyelemmel követheti az eseményeket, és valószínűleg fogja is, furcsa lehet számára majd kívülállóként látni az eseményeket.

Gáspár Laci az egyetlen, aki mentorként visszatér, és egyúttal a hetedik évadára készülhet. Majka érkezése borítékolható volt, de az nemigen lehetett benne a pakliban, hogy Valkusz Milán érkezik harmadik mentornak. Sokakat meglepett ezzel a bejelentéssel az RTL, és Milán ígéri, minden tőle telhetőt meg fog tenni.

Ami pedig a női mentort illeti, ma este a Fókuszban hull le a lepel a személyéről, és lehetséges, nagy meglepetésben lesz részünk. Többen Tóth Andira tippelnek, annak ellenére is, hogy eddig hűséges volt a TV2-höz, ahol számos lehetőséget kapott, és szeret a csatornával dolgozni.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.