Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Videón Varga Barnabás mesternégyese az MTK ellen a Ferencváros nagy meccsén

A Ferencváros végül esélyt sem adott az MTK-nak, noha sokáig döntetlenre álltak a felek, majd jött Varga Barnabás, aki négy gólt szerzett.

Fotó: A gólszerző Varga Barnabás (j), valamint Stepjan Loncar (b) és Ramirez (k), a Ferencváros játékosai a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Ferencvárosi TC- MTK Budapest mérkőzésen a budapesti Gorupama Arénában 2024. február 6-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, nem alakult túl jól az Újpest kedd estéje, függetlenül attól, hogy nem sokkal azelőtt bejelentették a tulajdonosváltást, aminek sokan örültek. A legendás fővárosi csapat a kiesés felé tart, amit mindenképpen el kellene kerülniük, és minden bizonnyal hamarosan egy edzőváltásra is sor kerülhet.

A Debrecen verte el őket hazai pályán, majd jött a Ferencváros rangadója az MTK ellen, akik jól tartották magukat, legalábbis egy darabig. Végül 5-1 nyert a rekordbajnok, ezzel esélyt sem adva a nemrég még az NBII-ben szerepelt csapatnak. Óriási különbség volt a két csapat között a helyzetek kihasználásával, Sztankovics ezúttal elégedett lehetett. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Ami pedig Varga Barnabás teljesítményét illeti, megmutatta, milyen az, amikor egészséges, a pályán van, és mennyire fontos láncszeme a Ferencvárosnak, illetve a magyar válogatottnak. Varga rövid időn belül négy góllal köszönt be, így ez az este számára több mint emlékezetes volt, nem sokan mondhatják el magukról azt, hogy mesternégyest szereznek az NB1-ben, ráadásul az MTK ellen.

A Ferencváros 19 mérkőzést követően 39 ponttal vezeti a bajnokságot, míg a Paks meccshátrányban is 37 pontos, így később ismét előzhetnek. Minden bizonnyal ezen két csapat között dől el a bajnoki cím sorsa, mert a harmadik helyen a Videoton már csak 30 pontos, majd jön a 29 pontos DVSC, és a most vereséget szenvedett MTK 28 ponttal.

A hétvégi forduló szintén érdekesnek ígérkezik, a Videoton az MTK otthonába látogat szombat délután, addig a Debrecen hazai pályán fogadja a Ferencvárost. Mindkét meccs sok mindenről dönthet hosszú távon, míg a Paks a KTE ellen küzdhet meg vasárnap, akik után a Diósgyőr is pályára lép a mostanában rendkívül gyenge szériát futó Újpesttel szemben.