Vadonatúj autó érkezett a Gran Turismo Sport legújabb frissítésével

not image

Kulcsár Péter

2020. május 23. - 18:20

A 2020-as Toyota Supra múlt havi megjelenése után a Polyphony Digital ismét kedveskedett a motorsport szerelmeseinek.

A legújabb frissítés május 22-től érhető el PlayStation 4-en és a Gr.3 kategóriába tartozó Mazda RX-Vision GT3 Concept autót kapjuk meg a játékban. A kocsi mellett különféle bugokon és játékmeneti elemeken való javításokat, online stabilitási fejlesztéseket és BoP változtatásokat is végrehajtottak.

A Gran Turismo Sportba két új kihívás is érkezett, amellyel a Mazda százéves évfordulóját ünneplik a japánok. Az egyik egy időmérős verseny, ahol az RX-Vision GT3 Concepttel kell a lehető leggyorsabb időt futnunk, a másik pedig egy dizájnnal kapcsolatos megmérettetés, ahol megtervezhetjük a gép festését, majd a legjobbakat játékbeli díjakkal, például kredittel vagy speciális autókkal fogják díjazni.

Az RX-Vision GT3 egy koncepcióautó, amit kizárólag a Gran Turismo szimulátorhoz terveztek, ami azt jelenti, hogy a játékon kívül sehol nem vezethetjük ezt a szuper sportkocsit.

A motorház belsejében egy klasszikus Wankel-erőforrás duruzsol magas fordulatszám mellet. A Mazda védjegyének számító motor összesen 562 lóerő leadására képes.

Közben a következő részről is elhintett néhány információt a japán cég:

https://liner.hu/a-sony-veletlenul-kiszivarogtatta-az-egyik-exkluziv-ps5-jatek-erkezeset/