Közutak: két autópálya is elesett, nagyon komoly sorok alakultak ki

Fotó: MTI/Komka Péter (Illusztráció)
not image

Nagy Noel

2021. szeptember 27. - 09:53

A magyar közutak számos pontján jelentősebb torlódások alakultak ki vagy vannak kialakulóban, elsősorban a balesetek miatt.

Az M1-es autópályán például a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Bicske térségében, a 36-os kilométerszelvénynél történt közúti baleset – írja az Utinform. A kocsisor csak a leállósávon tud haladni, ennek folytán akár 1 órával is hosszabb lehet a menetidő.

Az M3-as autópályán, a főváros felé vezető oldalon is erős a forgalom, az M0-s autóúti csomópont előtt pedig a főpálya forgalmát baleset miatt állították meg. Az autók a pályával párhuzamos kollektor ágon tudnak továbbhaladni, itt fél órával lehet hosszabb a menetidő.

Martonvásár térségében is lelassult a haladás, ugyanis az M7-es autópályán, Letenye irányában, a 33-as kilométerszelvénynél két személyautó balesetezett, ennek következtében pedig a belső sávot elkerítették a forgalom elől.

Újfehértó közelében, a 4-es főúton két személyautó ütközött össze, amely miatt a 262-es kilométernél egy sávon, irányonként változva engedik a járműveket. A 36-os főúton, Nyíregyháza külterületén szintén két autó karambolozott, itt félpályás korlátozást vezettek be.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Dunaharaszti és a Hárosi Duna-híd között szintén megtorpantak a járművek. Az északi szektorban sem jobb a helyzet, az M3-as csomópontjától a 11-es főúti végcsomópont felé, mindkét irányban érdemes figyelmesen közlekedni, mert sokan hajtanak fel.