Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Nagy meccs lesz ma a tévében, összecsap az Újpest és az MTK az NB1-ben

Az Újpest és az MTK is egymásnak feszül az NB1-ben vasárnap, amit szintén élőben követhetünk figyelemmel a tévében.

...svg content...Fotó: A ferencvárosi Varga Barnabás (b) gólt lő az újpesti Davit Kobouri mellett a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2024. február 25-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Ferencváros időközben begyűjtötte a bajnoki címet az NB1-ben, ami már a 35. Kubatov Gábor klubelnök ugyan büszke az eredményre, szerinte mivel egyre keményebb a bajnokság, a következő szezonban nehezebb dolguk lehet, ami ugyancsak jót tenne az idénynek.

Ami biztos, a Fradi korábbi nagy ellenfele, a Paks olyan mélypontra jutott, mint talán soha. Az ötödik egymást követő vereségüket szenvedték el szombaton, ráadásul 5-0-ra kaptak ki a Puskás Akadémiától, akiknek ehhez nem volt szükségük nagy teljesítményre. Döbbenetes volt látni a különbséget a két csapat között, noha a vendégek nemrég vezették a bajnokságot. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Bognár György, a Paks edzője elmondta, ez most nem volt NB1-es szint tőlük. Félő, hogy még a harmadik hely sem lesz meg nekik, hamarosan megelőzheti őket a Videoton, akik 16 órától csapatnak össze a Zalaegerszeg ellen, amit élőben közvetít az M4 Sport.

Szintén izgalmas meccs vár ránk 18 óra 30 perctől, amikor is az Újpest vendégül látja az MTK-t. Mészöly Géza csapata megint rossz formában van, két egymást követő vereséggel állnak a 10. helyen, míg az MTK egy ideje veretlen, de több döntetlen is becsúszott náluk, így a 7. hely az övék jelenleg 40 ponttal. Ugyanannyi pontjuk van, mint a Debrecen ellen 5-3-ra nyert Diósgyőrnek, és ha győznek a fővárosiak, hirtelen a DVSC előtt találják magukat az 5. helyen.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.