Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Újabb nagy bejelentésre készül az RTL az X-Faktor kapcsán

Hamarosan újabb bejelentést fog tenni az RTL az X-Faktor kapcsán, és valószínűleg lerántják a leple a második mentorról.

...svg content...Fotó: Instagram/X-Faktor
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Az X-Faktor egy év szünet után tér vissza, miután a The Voice kapott lehetőséget a tavalyi szezonban. Minden bizonnyal jócskán meg fogja dönteni a The Voice nézettségét az X-Faktor, már csak amiatt is, mert sokan azzal számolnak, hogy Majka és Pápai Joci mentorok lesznek az új évadban.

Az év egyik legnagyobb meglepetése lenne, ha nem így lesz, személy szerint nem látunk arra esélyt, hogy Majka és Pápai Joci ne kerüljenek be. Mondhatni 99% a szereplésük a tehetségkutatóban, de a hivatalos bejelentés még mindig várat magára. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

Azt azonban már tudhatjuk, hogy Gáspár Laci bekerült az új csapatba, viszont rajta kívül egy régi tag sem lesz ott a 2024-es X-Faktorban. Puskás Peti őszintén beszélt ennek okairól, majd nem sokkal később a felesége, Dallos Bogi kommentálta a helyzetet, aki szintén volt korábban mentor az RTL-nél.

Már nem kell sokat várnunk az újabb bejelentésre, és valószínűleg lerántják a leplet a következő mentorról, aki már új név lesz. Egy női tag is helyet fog kapni a mentorok között, de az ő személye egyáltalán nem ismert egyelőre, minden bizonnyal nagy névről van szó, akit eddig titokban tudtak tartani.

Az X-Faktor Instagram oldalán egyelőre annyit közölt, hogy hamarosan újabb bejelentést tesznek. Ez akár lehet ezen a héten is, bár valószínűbb, hogy a következő hét elejére időzítik az eseményt, és ezúttal is a Fókuszban ránthatják le a leplet a mentorról, aki biztosan ott lesz az új évadban a sztárok között.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt