Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Tuvic Aleksandra formájára már nincsenek szavak

Tuvic Aleksandra egy rendkívüli formát hozott össze a 2024-es nyári szezonra, ami láttán sokan irigykedhetnek rá.

...svg content...Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok is igyekeznek egyre jobb és jobb formába hozni magukat, ami számukra talán nehezebb, mert bármit tesznek, kritikáknak vannak kitéve. Erről sokan tudnának beszélni, így nem is mindenki használj a közösségi médiát, vagy korlátozza a hozzászólások mennyiségét, ami tejesen érthető.

Rengetegen vannak, akik puszta irigységből cselekednek így, nem elégedettek a saját életükkel, majd megpróbálnak fájdalmat okozni a hírességeknek a mondataikkal. Vannak, akik ezt rosszul kezelik, míg mások messze jobban, de nyilván ez sok mindentől függ. Ami biztos, gyakorlatilag minden ismert ember ki van téve bizonyos támadásoknak. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Tuvic Aleksandra is, akire ezrek irigykednek, mert luxusban élhet, gyakran utazik, szép autókkal jár, drága ruhákat visel, és így tovább. Azt sem tagadja, hogy sok pénzt költött plasztikai beavatkozásokra, de már elégedett önmagával, és tesz is ezért, mert valami egészen elképesztő formába lendült.

Érdemes megnézni a róla készült új fotókat, és ugyan korábban is látványos formában van, a mai vonalai még látványosabbak. Sokat edz, odafigyel arra, hogy mennyit és mit étkezik, aminél nincs fontosabb. Lehengerlően néz ki, női szemmel is, de nyilván lesznek, akik a plasztikai beavatkozásokat fogják emlegetni.

Az a forma, amit alább láthatunk, az a legaktuálisabb, és nem lehet azt mondani, hogy bármiért kellene aggódnia a nyár miatt. Bármelyik tengerparton komoly feltűnést keltene ezzel a formával, és valószínűleg ez csak jobb és jobb lesz a jövőben, a következő hetekben és hónapokban a nyár előrehaladtával.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.