Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Túlélte a nyolcemeletes zuhanást egy férfi Angyalföldön

Budapest, 2021. március 31. Toronyházak Angyalföldön, a fõváros XIII. kerületében, az Árpád híd pesti hídfõjénél. Balra a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóság épülete a Váci úton, középen az Agora Budapest irodaépületei. Jobbra a Finta József tervei alapján épület Rendõrségi Igazgatási Központ (Rendõrpalota), az Országos Rendõr-fõkapitányság, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság és a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság székháza. MTVA/Bizományosi: Róka László
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy középkorú férfit.

Péntek délután kizuhant egy férfi a XIII. kerületben található Szeged úti lakótelep egyik tízemeletésének 8. szintjéről, ám csodával határos módon túlélte az esést – számolt be róla a Blikk.

Az érkező mentők a helyszínen ellátták a férfit, aki a mentőszolgálat sajtóirodája szerint súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett. Azt azonban még nem tudni, hogy véletlenül zuhant ki, vagy szándékosság vezetett a balesethez. A rendőrség vizsgálja az esetet.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.