Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Kinézte magának a Real Madrid Szoboszlai egyik legjobb csapattársát

Trent Alexander-Arnold lehet a Real Madrid következő nagy fogása, köszönhetően annak is, hogy Klopp hamarosan távozik.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Klopp saját maga döntött úgy, hogy kiszáll a játékból, nem folytatja a Liverpool menedzselését. Egyszerűen elfáradt, és pontosan emiatt a Bayern München még csak meg sem próbálja felhívni a trénert, hogy meggyőzze, náluk vigye tovább a karrierjét. Ez később akár még működhet is, viszont még maga a legendás edző sem tudja, meddig marad távol.

Sok a kérdőjel ezzel kapcsolatban, akárcsak azzal, hogy mi lesz Xavi sorsa a Barcelonánál, ahol azon dolgozik az elnökség, hogy meggyőzze őt a maradásról. Nem egy topedző válhat elérhetővé, és ne feledjük, papíron már Tuchel is az, akárcsak Mourinho, akit legutóbb Rómából küldtek el a Seria A-ban. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Miután Klopp távozik, több játékos átértékelheti a jövőjét a Liverpoolnál. Pontosan erre apellál a Real Madrid is, akik szorosan figyelemmel követik Trent Alexander-Arnold helyzetét, mivel jövő nyáron lejár a kontraktusa, így lehetséges, hogy az Európa-bajnokság után egy nagyobb összegért cserébe eladhatják, ha közli a vezetőséggel, nem hosszabbít.

Az egyik legnagyobb tehetségnek tartják számon Szoboszlai Dominik csapattársát, akivel kiváló a kapcsolata a magyar válogatott vezérének. Nélküle az angolok biztosan nem lennének ilyen eredményesek, így aligha akarnának megválni tőle. Ha az Európa-bajnokságon is csillogni fog, azzal csak még inkább feljebb tornázhatja az árát.

Fabrizio Romano azt írja, sok más európai top-klub figyeli a helyzetet, mert jelenleg még csak tárgyalások sem zajlanak a klub és a játékos között a hosszabbításról. Azt viszont nem engedhetik meg, hogy Trent Alexander-Arnold jövőre ingyen távozzon, mint Mbappé. A Liverpool egyelőre nem jelezte, hogy el szeretné adni a játékosát, a kialakult helyzet ellenére sem.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.