Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Tóth Gabi szerint fontos lehet kimondani és megtenni, amit eddig nem mertünk

De azt is fontosnak tartja, hogy elnézést kérjünk és megbocsássunk, vagy legalábbis dolgozzunk rajta.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Tóth Gabi korábban több fotót is megosztott a közösségi oldalán, amelyeken látható, milyen jól érezte magát szerelme, Papp Máté Bence társaságában. Kettesben kirándultak egyet, élvezték a tavaszi napsugarakat, a háttérben a virágzó fák pedig még inkább feldobták a képeket, nagyon hangulatosra sikerültek.

Az egész alakos fotók viszont arról is árulkodnak, milyen remek formában van most az énekesnő, aki szeret adni magára, a megjelenésére, igyekszik fitt maradni. Mindez nem lehet könnyű egy olyan ismert és elfoglalt ember számára, mint ő, aki fellépésről fellépésre jár, közben pedig elegendő időt szentel gyermekének és párjának is. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

De az is tény, hogy egy jó időbeosztással még többet lehet kihozni egy adott napból, ahogy a mondás is tartja, „mindent lehet, csak akarni kell”. A karrierbe fektetett idő anyagi téren térülhet meg, míg a szeretteinkkel töltött minőségi idő által jobb, szorosabb és szeretetteljesebb kapcsolatunk lehet velük, s ez számít igazán az életben.

Párja oldalán Gabi is megtapasztalhatja ezt, egyszerűen lerí róla, mennyire boldog és szerelmes, a táncos pedig ugyanígy érez. Az egymás iránti érzéseik pedig abban is segítették őket, hogy átvészeljék a nehezebb időszakokat, valamint abban is, hogy megtanulják figyelmen kívül hagyni a rosszakarók kritikáit, negatív véleményét.

Minden bizonnyal az énekesnőben is hasonló gondolatok fogalmazódtak meg nemrégiben, ugyanis az Instagram-történetében közzétett egy posztot, rajta egy idézettel, ami így szól: „Kimondani, amit eddig nem tudtunk. Megtenni, amit eddig nem mertünk. Ölelni azt, akit eddig nem tudtunk. Elnézést kérni, megbocsátani, vagy legalábbis dolgozni rajta… fontos lehet”.