Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

További Hírek

Egy kis szerencsével karácsonykor még egy tíznapos pihenő is összehozható.

A rendkívül szigorú zéró-Covid politika jelentős enyhítése óta a kínaiak előtt újra kinyílt a világ, most pedig ki is használják a hirtelen jött szabadságot.

A miniszterelnök általában az Adriát választja pihenése helyszínéül, korábbi nyilatkozata szerint ha egy magyar ember évente egyszer nem látja a tengert, börtönben érzi magát.

Miután a parlament mindkét házának tavaszi ülésszaka véget ért, felmerült, vajon az orosz elnök is kivesz-e pár szabadnapot, hogy kipihenje a háború fáradalmait.

Az orosz bíróság egyéves szabadságkorlátozással sújtotta az orvost, aki nem utazhat Moszkván kívülre, nem hagyhatja el éjszaka az otthonát, és nem vehet részt tömegrendezvényeken.

Igazán hősies tett, gondolkodás nélkül a bajbajutott segítségére sietett.

Az amerikai Discovery médiacsoport jogi lépéseket tesz a lengyel kormány ellen, azzal vádolva Varsót, hogy "diszkriminatív kampányt" folytat a TVN üzletága ellen.

Magyarország kormányinfója csütörtökön jelentette be, hogy 10 napos rendkívüli fizetett szabadságról döntöttek a védekezésben résztvevők számára.

Lehetséges, hogy a magyar egészségügyben dolgozók az idei évre többletszabadságot fognak kapni, amivel még inkább elismernék a helytállásukat a koronavírus elleni harc jegyében.

Giovanni Brusca többek között egy, a maffia ellen nyomozó ügyészt és egy, a csoportból kiszállt tag 12 éves fiát is meggyilkolta.