Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,508 $

Orbán Viktor hétfőtől veszi ki nyári szabadságát

A miniszterelnök általában az Adriát választja pihenése helyszínéül, korábbi nyilatkozata szerint ha egy magyar ember évente egyszer nem látja a tengert, börtönben érzi magát.

Kreml: Putyin soha nem vesz ki nyári szabadságot, és idén sem tervezi

Miután a parlament mindkét házának tavaszi ülésszaka véget ért, felmerült, vajon az orosz elnök is kivesz-e pár szabadnapot, hogy kipihenje a háború fáradalmait.

Elítélték Navalnijnak, a Kreml bírálójának orvosát is

Az orosz bíróság egyéves szabadságkorlátozással sújtotta az orvost, aki nem utazhat Moszkván kívülre, nem hagyhatja el éjszaka az otthonát, és nem vehet részt tömegrendezvényeken.

Épp szabadságát töltötte a NAV munkatársa, közben kimentett egy fuldoklót a tengerből

Igazán hősies tett, gondolkodás nélkül a bajbajutott segítségére sietett.

Az amerikai Discovery médiacsoport beperli Lengyelországot a médiaszabadságot korlátozó törvény miatt

Az amerikai Discovery médiacsoport jogi lépéseket tesz a lengyel kormány ellen, azzal vádolva Varsót, hogy "diszkriminatív kampányt" folytat a TVN üzletága ellen.

További Hírek

10 napos fizetett szabadságot kapnak a védekezésben résztvevők

Magyarország kormányinfója csütörtökön jelentette be, hogy 10 napos rendkívüli fizetett szabadságról döntöttek a védekezésben résztvevők számára.

Többletszabadságot kaphatnak az egészségügyi dolgozók a koronavírus miatt

Lehetséges, hogy a magyar egészségügyben dolgozók az idei évre többletszabadságot fognak kapni, amivel még inkább elismernék a helytállásukat a koronavírus elleni harc jegyében.

Szabadon engedik az egyik legvéreskezűbb olasz maffiózót

Giovanni Brusca többek között egy, a maffia ellen nyomozó ügyészt és egy, a csoportból kiszállt tag 12 éves fiát is meggyilkolta.