Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,91 Ft
Euró
393,05 Ft
Font
457,08 Ft
Bitcoin
66,595 $

Tóth Gabi most otthon énekelt nagyot, videó készült róla

Tóth Gabi imád énekelni, sokan kiváló énekesnek tartják, nekik énekel, és nem azoknak, akik megpróbálják őt rossz énekesnőnek beállítani.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi boldogságát senkinek nem kell magyarázni, elég szembetűnő a korábbi időszakához képest. Nem is hozhatott volna jobb döntést, amikor odaállt Krausz Gábor elé, és megkérte a volt férjét, váljanak el. Ezzel Gábor számára is esélyt adott arra, hogy új életet kezdjen valakivel, és igazán boldog legyen.

A sors úgy hozta, hogy mindezt megadta a Séfek Séfe sztárjának, aki ha nem mond igent a Dancing with the Stars negyedik évadára, talán sosem ismeri meg Mikes Annát. Sőt, ha a korábbi évadok egyikét elvállalta volna, értelemszerűen a legutóbbi szezonban már nem vesz részt, így minden másképpen alakul. Mintha a sors is így akarta volna, majd jött az újabb nagy bejelentés a párostól. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Kiderült ugyanis, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna az Ázsia Expressznek is együtt vág neki, aminek a napokban kezdődnek a forgatásai a világ másik felén. Nagyon boldogok együtt, és rendkívül izgatottak a kihívás miatt, de arra nem számítanak, hogy lenne közöttük vita a verseny alatt, mert idehaza sem vitáznak.

Gabi szintén boldog, boldogabb, mint valaha, mindenki láthatja ezt Papp Máté Bence oldalán, aki profi táncosként újabb dimenziókat nyit meg az énekesnő előtt. Sokat tanulnak egymástól, és egyre csak gyűjtik a közös emlékeket, melyek által még közelebb kerülnek egymáshoz, és jobban megismerik a másikat.

Tóth Gabi számára fontos a tánc, és elárulta, táncos lett volna, ha nem kezd énekesi pályafutásba. Még mindig az éneklés az, mely igazán kikapcsolja őt, ha a karrierjéről van szó. Ezúttal odahaza mutatta meg az énekhangját, amit telefonnal rögzítettek kiváló minőségben. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg, érhetitek el korlátozott ideig.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.

Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Több mint 43 ezer négyzetméterrel bővülhet a Samsung gödi akkumulátorgyára, a fejlesztést nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűnek nyilvánították.