Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,76 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
62,554 $

Így nép táncol a nagyon szerelmes Tóth Gabi a kedvesével (videó)

Tóth Gabi olyan boldog Papp Mát Bence mellett, mint azelőtt talán senki más oldalán nem volt, amiért több mint hálás.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Nagyon sokan említik meg, hogy Tóth Gabi egyenesen ragyog Papp Máté Bence oldalán, aki új dimenziókat hozott az énekesnő életében. Ugyan voltak boldog pillanatai korábban is Gabinak, ennyire önfeledtnek még nem láttuk. Minden egyes nap ráeszmélhet arra, hogy milyen jó döntést hozott a szakítással és a válással.

Ezzel nemcsak magának, hanem Krausz Gábornak is nagy szívességet tett, mert a Séfek Séfe a döntés után megismerkedhetett Mikes Annával a Dancing with the Starsban, amit kéz a kézben nyertek meg, miközben szép lassan egymásba szerettek. Most egy újabb nagy kalandra mondtak igent, ugyanis az Ázsia Expresszben fognak szerepelni. Soron kívül Befutott a Transformers One trailere

Eddigi közös életük legnagyobb kalandja vár rájuk, melynek kapcsán Gábor azt mondta, nem tart attól, hogy veszekednének Annával a verseny alatt, mert idehaza sem vitáznak. Abszolúte megvan közöttük a harmónia, szerelmesek, és a kalandot nyaralásnak fogják fel, melynek ideje alatt még jobban megismerhetik egymást.

Gabit és szerelmét is maximálisan el tudtuk volna képzelni egy ilyen versenyben, de talán majd a Párharcra igent mondanak, vagy jövőre a következő Ázsia Expresszre, mert minden valószínűség szerint nem megy el pihenőre a TV2 sikerműsora. Ráadásul erős a névsor, rekordokat dönthet a műsor az új évaddal.

Gabi számára Máté elhozta az igazi békét a szívében, és minden eddiginél mélyebben élheti meg a néptáncot, a kultúra szépségét. Az alább látható videó is csak azt mutatja, mennyire összeillenek, és minden a lehető legjobb irányba halad előre, ebből könnyen esküvő és közös család lehet.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.