Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Tóth Gabi dalokat ismert fel dalszövegek alapján (videó)

Újabb érdekes játékban vett részt Tóth Gabi, akinek dalszövegek alapján kellett felismernie dalokat a Mandiner videós anyagában.

Fotó: YouTube/Mandiner
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nagyon boldog az új párjával, Papp Máté Bencével, aki profi táncosként keresi a kenyerét. Komoly jövőt jósolnak nekik, már csak amiatt is, mert rengeteg bennük a közös pont, ami egy kapcsolat alapját jelentheti. Nem egy olyan közös pont van bennük, amit Tóth Gabi és Krausz Gábor között nem volt meg.

Már azt is tudni, hogy mi lesz a sorsa annak a méretes tetoválásnak a sorsa Gábor karján, ami Gabit ábrázolja. Várható volt, hogy a volt feleségéről mintázott rajz nem marad ott a karján, és ez így természetes. A végeredményre már most sokan kíváncsiak, vajon hogyan alakul át a korábbi tetoválás, mely egykor igen fontos lehetett Gábor számára. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Szerencsére a Séfek Séfe sztárja is boldog, köszönhetően Mikes Annának, akivel egy ideje egy párt alkotnak. Szintén hosszú távú lehet ez a szerelem, és bennük is sokkal több közös lehet, mint Gáborban és Gabiban volt. Ritka, amikor egy elvált pár ilyen hamar rátalál egy másik szerelemre, és már egyikük sem akar visszatérni a másikhoz.

Gabi aktív maradt a közösségi médiában, bár szerinte a miatta készült blokkoló program ellenére sem fogják mellőzni egyes utálói a róla szóló cikkeket. Erről is megvan a véleménye, és megtudhattuk, hogy hány nyelven beszél. Ennyi idő után is tud újat mondani az énekesnő, aki ne nem mellesleg erős formában van.

A Mandiner játszott vele egy játékot, melynek ideje alatt dalszöveg alapján kellett felismernie az adott dalt. Ez soha nem egyszerű, mert egy dallam mindig sokkal beszédesebb, mint maga a szöveg, de azért Gabi igyekezett mindent beleadni. Nem volt egyszerű dolga, és viccesen csak azon izgult, nehogy az egyik régi dalát ne ismerje fel.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.