Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Török Livinél nincs most vonzóbb magyar híresség

Az Exatlon Hungary sztárja is erőteljesen készül a nyári szezonra, és láthatóan nincs oka aggódni, mert nagyon erős vonalakkal rendelkezik.

...svg content...Fotó: Instagram/Lívia Török
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Sorra leplezik le a hírességek az aktuális formájukat, és nem kell panaszkodnunk, mert aktívak a közösségi médiában. Sarka Kata is új szintre helyezte mindezt, és háromgyermekes édesanyaként mondhatja el magáról, hogy topformában van, egész egyszerűen lenyűgöző.

Egyre többen és többen dicsérik Katát, aki 2024-nek olyan alapokkal futott neki, amire nehéz szavakat találni. Folyamatos edzésben van, szereti, amit csinál, és Miambian sem állt le az edzésekkel. Fantasztikus vonalakkal rendelkezi, amik nemcsak saját maga számára jelenthetnek plusz motivációt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A többi hírességről sem feledkezhetünk meg, mert többek között Gáspár Evelin is magabiztosan várhatja a nyarat, ami félig beköszöntött, majd tovább is állt. Nemsokára azonban ismét megtelhetnek a strandok, és jönnek a forró nyári hónapok, amikor még éjszaka is nagyon meleg idő várható.

Török Livi, az Exatlon Hungary sztárja, aki imád utazni, és már számtalan országban járt, szintén a legvonzóbb hírességek közé sorolható. A bokszedzőként dolgozó sportoló megint frissített az edzésein, aminek láthatóan nagy hatása van a formájára, mert ugyan eddig is vonzó volt, ez most még látványosabb.

A bókok sem maradhatnak el, és ez olyasvalami, mely feltöltheti őt, tovább motiválhatja arra, hogy folytassa a kemény edzéseket. A szerény karaktere csak dob ezen, mert sokan mások már fele ilyen formában is elszállnak, addig Livi nem teszi, mely által csak szimpatikusabbá válik a személyisége, a karaktere.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.