Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Török Livi nyári formája már most nagyon erős

Le a kalappal az Exatlon Hungary korábbi versenyzője előtt, aki mindig le tudja nyűgözni a követőit a formájával.

...svg content...Fotó: Instagram/Lívia Török
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Török Livi nagyon nagy utat járt be az életében, hiába fiatal. Sok fájdalmon, szenvedésen ment keresztül, egy igazi küzdő, amit az Exatlon Hungary-ben is bizonyított, és mai napig az a bizonyos párbaj a legemlékezetesebb. Rengetegen álltak akkor mellé, és nem érdemelte meg a kiesést, viszont emelt fővel távozhatott.

Olyan erőket mozgósított odabent, ami talán őt is meglepte, viszont mindez kifizetődött, mert rendkívül büszke lehetett magára. Minden körülmény ellene szólt, és még így is közel volt a továbbjutása. Sokan sajnálták, ő azonban ezt az egészet is fair módon tűrte, pedig joggal háborodhatott volna fel a csapattársaira. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Nem tette, mert intelligens, és sportolókén tudja jól, nem mindig az nyer a legtöbbet, aki abban a pillanatban az élen végez. Ezt láthattuk is később, mert a favoritnak tartott riválisa nem nyerte meg a játékot, így a sok millió forint sem hozzá futott be. Livi azóta háttérbe vonult, nemigazán látni szerepelni, ám a közösségi média az ő terepe maradt.

A nagyon csinos és vonzó bokszedző járja a világot, Olaszország az egyik kedvence helyszíne, ahol mindig talál valami újdonságot. A formája is rendben van, tőle már most lehetne nyári szezon, bár egy nő soha nem teljesen elégedett önmagával.

Ez is hajthatja őt előre, és arra is odafigyel, hogy trendi, kényelmes ruhákat hordjon az edzésein. Most is valami hasonlóval rukkolt elő, ami remekül áll neki, szépen hangsúlyozza ki a formáit. Ha kíváncsiak vagytok Livi aktuális formájára, akkor csak kattintsatok erre a linkre, és már láthatjátok is.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.