Dollár
393,91 Ft
Euró
414,55 Ft
Font
479,84 Ft
Bitcoin
16,858 $

Terjeszkedik a Wolt, már ezeken a településeken is elérhető lesz

Fotó: Twenty20
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Több magyar nagyvárosban is megjelenik a futárcég, akár a heti nagybevásárlást is rájuk lehet bízni, de természetesen a klasszikus ételkiszállítás sem marad el.

Mindössze néhány hónap alatt tíz újabb településen tették és teszik elérhetővé a Wolt szolgáltatásait. Szeptember közepétől Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Tököl, Dunaharaszti és Taksony lakói már igénybe is vehetik a szolgáltatást.

Soron kívül Orbán Viktor is részt vett a MOL-csoport elnökségi ülésén

Rövidesen pedig Zalaegerszeggel és Gödöllővel, novembertől pedig Váccal és Ürömmel is bővül a kiszállítási terület – számolt be róla a cég. Ezzel már 30 településen lesznek elérhetők, az ország lakosságának csaknem felét lefedve.

„Célunk, hogy a platformunkon egyre nagyobb számú vásárlót és kereskedőt tudjunk összekötni és még több kereskedő számára nyissunk új értékesítési csatornát, miközben futár partnereinknek rugalmas munkavégzési lehetőséget kínálunk.”

„Bízunk benne, hogy segíteni tudjuk a vállalkozásokat abban, hogy az előttünk álló őszi időszakban is még több vásárlót és vendéget érhessenek el” – mondta Sabjányi László, a Wolt Magyarország ügyvezető igazgatója.

Mint a napi.hu megírta, Zalaegerszeg az egyik utolsó olyan nagyváros az országban, ahol még nem volt elérhető a szolgáltatás. Októbertől 30 partnerrel kezdik meg a kiszállításokat, az alkalmazásban pedig mintegy tízezer termék közül lehet majd válogatni.