Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Sztankovics elmondta a véleményét Varga Barnabásról

Varga Barnabás egyértelműen az NB1 legjobb játékosa, akinek különleges érzése van a gólszerzéshez, amit a Videoton ellen is bizonyított.

...svg content...Fotó: Varga Barnabás, az FTC játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott Fehérvár FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Sóstói Stadionban 2024. március 10-én. A Ferencváros Varga Barnabás góljaival 2-0-ra nyert. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Paks nem bírt a Debrecennel, ami sokba kerülhet számukra hosszú távon. Ugyan megvoltak a helyzeteik, nem tudtak mit tenni, és végül mindkét csapat 1 ponttal távozott, aminek valójában egyik fél sem örülhet. A Ferencváros kihasználta a paksiak botlását, és átvették a vezetést az NB1-ben, egy meccsel kevesebbet játszva.

Ez egy újabb nagy lehetőség arra, hogy a Ferencváros az élen maradjon, és a korábbi gödör már a múlté. Egy ideje veretlenek, sorra hozzák a 3 pontokat, és ugyan a Paks is jól szerepel, ha ez így megy tovább, aligha állítják meg a Fradit. A Videoton sem volt képes erre, hazai pályán szenvedtek vereséget a zöld-fehérektől. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Varga Barnabás kétszer villant a kapu előtt, kiválóan érkezett, amiből gól lett. Kiváló érzéke van ehhez, ugyanakkor Sztankovics, a Ferencváros edzője felhívta arra a figyelmet, hogy egy jó csapat is dolgozik mögötte. Ettől függetlenül az, amit Varga csinál, zseniális, és az Európa-bajnokságon nemzetközi szinten is felhívhatja magára a figyelmet.

„Nagyon szeretem benne, hogy megfelelően tud érkezni a labdákra, de kell mögé egy csapat is, akik olyan passzokkal szolgálják ki, mint most Marquinhos és Civic. A tizenhatoson belülre nagyszerűen érkezik, de azt is észre kell venni, hogy olyan helyzetekben is, amikor nincs nálunk a labda, ilyenkor is megnyilvánul a képessége. Nagyszerűen hozza azt, amit kell.” – idézte a fradi.hu a Ferencváros edzőjét.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Legkevesebb két hónapra dőlhet ki a sorból Bellingham a Real Madridnál

A Real Madrid a lehető legjobbkor szerződtette le Mbappét, aki Bellingham góljait pótolhatja legkevesebb két hónapon át, ha meg kell operálni a brit sztárt.