Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Sztankovics elárulta, miért olyan sikeres vele a Ferencváros

A Ferencváros vezetősége jól döntött Sztankovics vezetésével, akivel minden bizonnyal bajnok lesz a legendás csapat.

Fotó: Szolgai Máté, a Mezőkövesd (j) és Stjepan Loncar, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2024. március 31-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy veszélyben lenne a Ferencváros címe, hiszen a Paks egymás után dobja el a pontokat, amikkel komoly szívességet tesz a Fradinak. Ez legutóbb sem volt másképp, ráadásul a budapesti csapat egy meccsel kevesebbet játszva vezeti az NB1-et, ami megint csak beszédes lehet.

Az örök rivális Újpest tett szívességet azzal, hogy legyőzte a Paksot, és idegenben. A Fradi köszönte a lehetőséget, és miután megverték a Mezőkövesdet, növelték az előnyüket a tabellán. Minden jel arra mutat, hogy Sztankovics rögtön bajnoki címet ünnepelhet a Ferencvárossal, akik egy ideje nem kaptak ki. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

„Ha boksz mérkőzéshez nem is lehet hasonlítani a találkozót, de voltak hasonló részei a mérkőzésnek. Az első harminc perc sajnos nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. A Mezőkövesd jól védekezett, nehezen tudtuk áttörni a védelmét. Nagyon jó kontratámadásokat is vezetett ellenfelünk. Könnyelmű megoldásaink voltak” – mondta Sztankovics a fradi.hu hasábjan.

A Ferencváros a vezetése után már más játékot játszott, és ez tetszett is az edzőnek, nem panaszkodott miatta. „A vezetés megszerzése után, főként a második félidőben már azt a játékot kaptam a fiúktól, amit előzetesen is látni szerettem volna. Ezután már harapósan futballoztunk, folyamatosan nyomás alá helyeztük az ellenfelünket, megfelelőek voltak a passzaink és a beadásaink.”

„A siker kulcsa a téli szünetben elvégzett kemény munkánk, a csapatszellemünk, illetve a koncentrációnk is kiemelendő. Gratulálok a játékosaimnak és a szakmai stábnak! A téli szünet előtt volt egy rossz periódusunk, január óta nagyon sok vér és veríték kellett ahhoz, hogy így visszajöjjünk, és ebben a formában futballozunk. Úgy gondolom, hogy nagyon kevés beszéd és még több munka a sikerünk oka.”

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.