Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,264 $

Nem hibázott a Ferencváros, a Mezőkövesdet is legyőzte

Ugyan nem rendezett gálát a Ferencváros a Mezőkövesd ellen, a legutóbbi döntetlen után az volt a legfontosabb, hogy valahogyan meglegyen a 3 pont a Paks újabb botlása után.

Fotó: Szolgai Máté, a Mezőkövesd (j) és Stjepan Loncar, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2024. március 31-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A forduló egyik legnagyobb nyertese egyértelműen a Debrecen, miután Dzsudzsák vezetésével nyertek, addig a Puskás Akadémia és a Fehérvár döntetlen játszott, míg a korábbi listavezető hazai pályán kikapott az Újpesttől. Ezzel pedig nem kis ziccert adtak a Fradinak, akik az előző fordulóban is megkapták ugyanezt.

Akkor ezzel nem tudtak élni, legalábbis 100%-osan biztosan nem, bár a döntetlennel is növelték az előnyüket. A Paks rossz formában van, a Ferencváros viszont hosszú idő óta veretlen, és jelenleg úgy vezetik a bajnokságot 55 ponttal az 50 pontos Paks előtt, hogy egy meccsel kevesebbet játszottak. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Ez a hajó valószínűleg elment a Paks számára, már nincs sok hátra a szezonból. A Mezőkövesd pedig igen biztos kiesőnek tűnik a Várdával, mert ezzel a vereséggel maradt 20 pontos, akárcsak a riválisa, míg a Zalaegerszeg már 32 ponttal áll előttük. A következő forduló végérvényesen eldőlhet a bajnoki cím sorsát, ugyanis április 7-én vasárnap délután a Ferencváros a Paksot látja vendégül.

A Ferencváros 3-0-ra verte idegenben a Mezőkövesdet. Loncar duplázott, aki a 38. és az 51. percben volt eredményes, de a gólzsák Varga sem akart kimaradni a sorból, és a 85. percben már őt ünnepelték.