Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Ezúttal is Dzsudzsák volt a kulcs, mindjárt dobogós a Debrecen

Dzsudzsák Balázs lassan olyan formában van, hogy a válogatottba is visszatérhetne, tudna meglepetést okozni.

Fotó: Dzsudzsák Balázs, a debreceni csapat játékosának gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. március 17-én. MTI/Derencsényi István
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dzsudzsák Balázs érzelmes módon köszönt el a válogatottól, de a formájára azóta sem lehet panasz. Hiába közelít a 40. életéve felé, egészséges, fitt, és még mindig imádja a futballt, ami nagyon fontos. Sokan ekkorra már visszavonultak, kialudt bennük a tűz, viszont a válogatott korábbi csapatkapitányában ott van az erő.

Ezt legutóbb is bizonyította, ezúttal két gólpasszal vette ki a részét a Debrecen sikeréből. Két egymást követő győzelmet szereztek a debreceniek, nem lehet okuk a panaszra, és egy kiesőjelölt ellen soha nem könnyű a játék. A Várda odahaza fogadta a DVSC-t, és ugyan már az 5. percben ráhozták a frászt a vendégekre, fordult a kocka. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Vajda a 39. percben, még az első félidő vége előtt egyenlített, így lélektanilag előnybe kerültek. A második félidő elején pedig megszerezték a vezetést, miközben Dzsudzsák megint vezérként működött a pályán. A mindent eldöntő találat a 90. percben született meg, amivel beállították a 3-1-es végeredményt.

Miután a Puskás Akadémia és a Videoton döntetlen játszott egymással, már a Debrecen a negyedik, és 4 pontra vannak a Fehérvártól. Abszolúte esélyesek arra, hogy övék legyen a dobogó legalsó foka, van mitől tartania a Fehérvárnak, míg a Várda 20 ponttal maradt a 11., és egyre közelebb sodródnak az NB2-höz.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.