Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Videón az Újpest nagy győzelme a Paks ellen

A Paks szép lassan elveszítheti a bajnokságot az NB1-ben a Ferencvárossal szemben, addig az Újpest jelenleg az egyik legjobb formában játszó csapat.

Fotó: Mészöly Géza, az Újpest FC vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Újpest FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2024. február 11-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Paks kezd igencsak kiengedni a szezon végére, aminek talán a nyomáshoz is köze lehet. A Ferencváros már korábban is kihasználta a paksiak botlását, még a válogatott szünet előtt, bár nem teljes mértékben. Most, hogy újabb ziccert kaptak a Pakstól, nem akartak hibázni, és begyűjtötték mindhárom pontot.

A paksi szurkolók joggal lehetnek bosszúsak, mert rövid idő alatt sok pontot buktak, addig a Ferencváros szinte legyőzhetetlen. Magabiztosan vezetnek, és úgy, hogy kevesebb meccset játszottak. Ez is aggasztó a Paks számára, és egyelőre nem látni a kiutat a gödörből, így aligha lesz ebből bajnoki cím. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Az Újpest viszont szárnyal, Mészöly Géza reaktiválása a lehető legjobb döntés volt a vezetőség részéről. Az elmúlt négy meccsükből hármat megnyertek, ráadásul az a bizonyos döntetlen is csak amiatt lett döntetlen, mert az utolsó pillanatokban balszerencsések voltak. Ez most elmaradt, a győzelem viszont nem, és menetelnek tovább.

Az Újpest vezetősége elégedett lehet ezzel a formával, és ugyan a 9. helyen állnak, mindössze 3 pontra vannak az 5. helytől. Rettentően szoros a NB1, így az Újpest adott esetben még a dobogó környékére is odaérhet a végére.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.