Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,44 Ft
Euró
392,16 Ft
Font
457,89 Ft
Bitcoin
60,988 $

Szőke Zsuzsi bikinis fotóitól bárki zavarba jönne

Szőke Zsuzsi nemcsak egy természetes szépség, hanem egy rendkívül vonzó nő is, nagyon szerencsésnek mondhatja magát a párja.

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

A Dancing with the Stars profi táncosai közül többen is ügyesen profitálnak az ismertségükből. Alapvetően táncosként nagyon nehéz sok követőre szert tenni, és ez Magyarországon még inkább így van. Egyszerűen nem vagyunk táncos nemzet, ugyanakkor a TV2 sokat tett azért, hogy ez változzon.

Azzal, hogy elhozták Magyarországra a DWS-t, a táncosok is sokkal inkább előtérbe kerültek. Gondoljunk csak Stana Alexandrára, akinek őrülten sok követője lett a műsor hatására, és csak úgy ontja magából a fotókat, rendkívül vonzó. A magánéletéről viszont továbbra sem akar igazán beszélni, így nem tudhatjuk, miért mentek szét Meggyes Dáviddal. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Sokakat foglalkoztak a kérdés, mert úgy tűnt, hamarosan közös családot alapíthatnak, ám ezek szerint ebből már nem lesz semmi. Alexandra vágyik arra, hogy édesanya legyen, de a műsorvezetés is érdekli, szívesen kipróbálná magát. A TV2-nél számítanak rá, hamarosan a Zsákbamacska új évadába fogjuk látni Marics Peti mellett, aki műsorvezetőként tér vissza.

Szőke Zsuzsi szintén nagyon ismert lett a DWS miatt, és lassan 50 ezer követőt számolhat az Instagramon. Számok, amiket nem kell igazán magyarázni, és biztosak lehetünk abban, hogy idővel ennél sokkal több követője lesz a táncosnak. Jelenleg Thaiföldön élvezi az életet, ahová a szerelmével közösen utazott ki.

Miután kiváló idő fogadja őket, Zsuzsi gyakran hordhat bikinit, és mindenki láthatja, hogy mennyire jó formában utazott el Ázsiába. Fergetegesen jól néz ki, sokan csak álmodozhatnak egy ilyen megjelenésről. Álomnőként tekintenek rá, és női szemmel is azt kell mondjuk, valóban egy csinos, szép nőről beszélhetünk.