Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Szoboszlai nem érti, miért nem vitték be gyorsabban hordágyat Vargáért

Szoboszlai Dominik szerint mindenki számára nagy kérdést, hogy a hordágyat miért nem vitté be gyorsabban a pályára Varga Barnabáshoz, aki akkor már törött arccsontokkal feküdt a gyepen.

...svg content...Fotó: A magyar csapat tagjai viszik a hordágyat a sérült Varga Barnabáshoz a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Drámai képsorok zajlottak le előttünk Varga Barnabás ütközése miatt, ami félelmetes volt. Többen elsírták magukat, nagyon aggódtak a Ferencváros támadójáért, akinek kapcsán Marco Rossi szövetségi kapitány megerősítette, ezen az Európa-bajnokságon már biztosan nem fog újra játszani, akkor sem, ha továbbjutnak.

Kiderült ugyanis, hogy több csont is eltört az arcában, így valószínűleg egy hosszabb kihagyás vár rá. Jelenleg azt is nehéz elképzelni, hogy ezzel a sérüléssel részt tudjon venni a Ferencváros előszezonjában, ám ennél sokkal fontosabb, hogy stabil az állapota és hamar magához tért. Szoboszlai Dominik szinte sokkot kapott, egészen közelről látta Vargát, aki egy ideig nem volt magánál. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

„Boldogok vagyunk, de azért Barnira is gondolunk, mert a legfontosabb, hogy ő jól legyen. Én voltam az első, aki odament hozzá az ütközés után. Láttam, hogy mi van, de arról nem is akarok beszélni.” – mondta Szoboszlai a meccset követően, ugyanakkor azt nem érti, ilyen esetekben miért nem hozták be gyorsabban a hordágyat.

Csak remélni tudja, hogy soha többé nem élnek át még csak hasonlót sem, mint vasárnap késő este Vargával. „Ez mindenki számára egy rohadt nagy kérdés! Azért remélem, hogy mindenki észhez tér, mert most jól jöttünk ki belőle, de remélem, soha többé nem élünk át ilyet.” – tette hozzá.

Liner/MTI

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.