Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Marco Rossi megerősítette, Varga Barnabás csonttörést szenvedett

Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett, ami miatt nem folytatódhat számára az Európa-bajnokság, és lehetséges, meg kell operálni.

...svg content...Fotó: Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A magyar válogatott egy utolsó pillanatokban lőtt góllal nyerte meg a meccset a skótok ellen, ami lehetséges, továbbjutást ér. Ez a következő napokban dől el, mindenesetre jók az esélyeik, viszont Varga Barnabás kiesett a sorból, amit Marco Rossi erősített meg az M4 Sportnak adott interjújában.

Azt mondta, amit tudni lehet, hogy eltört arccsontja, így márt nem számíthatnak a játékára, és egyelőre az sem zárható ki, hogy operációra lesz szüksége. Annyi bizonyos, ha tovább is jut a magyar csapat, Varga ezen a torán nem térhet vissza, viszont a körülményekhez képest jól van, és ez a legfontosabb. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Korábban Szoboszlai is elmondta, mit érzett Varga láttán, aki eleinte nagyon nem volt jól. Később magához tért, és már kommunikálni is tudott, de miután a sérülése súlyos a csonttöréssel, kihagyás várhat rá, ami hatással lehet a Ferencváros szezonjára.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.