Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,46 Ft
Euró
391,42 Ft
Font
465,77 Ft
Bitcoin
63,625 $

Szoboszlai Dominik Varga Barnabás sérüléséről: elképesztő volt

A magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik is mondott pár szót Varga Barnabás súlyos incidenséről.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a mérkőzésen megsérült Varga Barnabás mezében ünnepli a csapat győzelmét a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzés végén a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyelőre nem jutott tovább a magyar válogatott az Európa-bajnokságon, ugyanakkor minden eddiginél közelebb került ehhez. Varga Barnabás állapota szerencsére stabil, jelenleg egy stuttgarti kórházban kezelik, és várják vissza a csapattársai. Később részletes tájékoztatást fognak adni a történtekről, és az aktuális állapotáról.

Szoboszlai Dominik az elsők között ért oda a csapattársához, és ledöbbent, amit látott. Varga egy ideig nem volt eszméleténél az ütközés miatt, és ahogyan a kapitány fogalmazott, természetesen az egész csapat a csatárnak ajánlják a győzelmüket. A Liverpool sztárja reméli, jól van Varga, de ő is úgy tudja, hogy stabil az állapota, és amilyen gyorsan csak lehetséges, visszavárják. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Szoboszlai hozzátette, ellenkező esetben ők mennek a kórházba, de hamarosan mindenképpen találkozni fognak vele. Úgy fogalmazott, elképesztő volt így látnia a társát, beleégett a retinájába az a bizonyos pillanat. Megjegyezte, nem ismeri a protokollt, de mindenkit igyekezett rábírni ara, hogy siessenek oda Varághoz, emiatt is láthattuk azt, hogy ő maga húzta a hordágyat.

A győztes gólt szerző Csoboth kapcsán azt mondta, reméli, minél többet fog sírni a folytatásban. Örült a góljának, és annak, hogy felszabadultak benne az érzelmek, ami már kijárt neki, emiatt is mondta azt, hogy sírjon, engedje ki, ami benne van.

Szoboszlai kiemelte, eddig is büszke volt a csapatára, hiszen a németek ellen jól játszottak, de nem volt szerencséjük. Azt mondta, ezek után még több energiát, még több munkát, és még több akaratot vittek a játékukba.

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.