Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

A magyar meccs hőse Varga Barnabásnak ajánlotta a gólját

Csoboth Kevin pályafutása eddigi legfontosabb gólján van túl, amit a súlyos sérülést szenvedett Varga Barnabásnak ajánlott.

...svg content...Fotó: Csoboth Kevin (b) gólt lõ a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkõzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyõzte Skóciát, ezzel megõrizte esélyét a nyolcaddöntõbe jutásra. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csoboth Kevin nevét egész Európa megismerhette a skótok elleni dráma miatt. Marco Rossi egyértelműen azzal a céllal küldte be a pályára, hogy gyorsítson a játékon, amit meg is tett, és kétszer is benne volt a lábában a 3 pont. Először egy hatalmas kapufával hívta fel magára a figyelmet, majd betalált, és az egész olyan sorsszerű volt.

Természetesen rendkívül boldog most Csoboth, akiről többek között Rossi is elismerően nyilatkozott, és a továbbiakban is számít rá. Kevin egy percig sem gondolkozott azon, hogy Varga Barnabásnak ajánlja a gólját, akinek több csontja is eltört az arcában egy nagyon súlyos ütközést követően. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

„Hatalmas boldogság számomra, a sikert és ezt a gólt is Varga Barninak ajánlom.” – kezdte Csoboth, majd elárulta, amikor eltalálta a kapufát, egy másodpercre az édesapjára gondolt, hogy vajon most mit művelhet odahaza. Ezzel együtt tudta, lesz még lehetőségük, így nem adta fel egy pillanatra sem.

Szoboszlai is boldog Kevin miatt

„Amikor eltaláltam a kapufát, akkor egy másodpercre édesapámra gondoltam, hogy vajon most mit művelhet otthon. Ugyanakkor tudtam, hogy lesz még lehetőségünk, mert a skótok is rohamozni próbáltak, azt viszont nem gondoltam, hogy megint én leszek az, aki helyzetbe kerül. Örülök, hogy ezt már sikerült gólra váltanom”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A 24 éves játékos több mint hálás a szurkolóknak, akik nélkül valószínűleg nem tudták volna hozni a meccset. Tizenkettedik emberként vannak jelen a mérkőzéseken, és a továbbiakban is nagy szükségük lenne rájuk. „Szeretnénk most kiélvezni ezt a győzelmet, mert jó volt látni a szurkolóinkon, hogy mennyire örülnek. Le a kalappal előttük, az utolsó percig buzdítottak még akkor is, amikor az előző két csoportmeccsen vesztésre álltunk.”

Szoboszlai Dominik boldog a barátja gólja miatt, akivel már nagyon fiatal játékosként is együtt játszott, majd a pályafutásuk másképpen alakult, de jóban maradtak. „Kevin megérdemelte ezt a gólt, gyerekkora óta ismerem, láttam, hogy mennyi munkát tett bele. Gratulálok neki, élvezze ki, de jó ha tudja, innentől már ez lesz az elvárás.”

Liner/MTI

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.