Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Nyilatkozott a magyar válogatott hőse

A magyar válogatott több mint drámai módon nyerte meg az utolsó csoportmeccsét az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: Csoboth Kevin ünnepli gólját a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Jó hír, hogy Varga Barnabás állapota stabil a súlyos balesetét követően, addig Csoboth Kevin el sem hiszi, ami vele történt.

Csoboth, a mérkőzés hőse az M4 Sport kamerái előtt beszélt arról, hogy nehéz most bármit is mondania, főleg ebben az 1 percben. Sok minden járt a fejében akkor, de természetesen boldog volt, rendkívüli érzések kavarogtak benne. Elismerte, elérzékenyült, azt viszont sajnálja, hogy a szülei nem lehettek ott a helyszínen. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

A nagy gól előtt volt még egy kapufája, de még akkor is azt gondolta, lehet még egy nagy esélyük, bár arra nem számított, hogy ismét az ő lábában lesz a győzelem. Örül, hogy a csapat része és meg tudta hálálni ezt a bizalmat, ugyanakkor nem magát emelte ki, hanem a csapatot, igazi csapatmunkának nevezte a győzelmet.

Marco Rossi szövetségi kapitány azzal küldte fel a pályát, hogy igyekezzen kihasználni a sebességét, és így is tett. Ami pedig a várakozást illeti a többi csoport miatt, azzal jelenleg nem foglalkoznak, csak ki akarják élvezni ezt az egészet.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.