Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,77 Ft
Euró
391,03 Ft
Font
465,29 Ft
Bitcoin
63,800 $

Több csont is eltört Varga Barnabás arcában

Súlyos Varga Barnabás sérülése, melynek kapcsán kiderült, hogy több csont is eltört az arcában, amiket valószínűleg egy kisebb operáció során raknak össze.

...svg content...Fotó: Eltakarják a sérült Varga Barnabást a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya erősítette meg először, hogy Varga Barnabás már biztosan nem lép pályára ezen az Európa-bajnokságon, akkor sem, ha a magyarok továbbjutnak. Ennek egyszerű oka van, mégpedig az, hogy eltört az arccsontja az ütközést következtében.

Az MLSZ hivatalos tájékoztatása szerint Varga arcában több csont is eltört, és mindemellett agyrázkódást szenvedett. Hozzátették, nagy valószínűség szerint meg kell operálni a Ferencváros játékosát, aki az éjszakát biztosan az őt ápoló stuttgarti kórházban tölti. Soron kívül Fokozott rendőri jelenlét várható Budapest bulinegyedében

Szoboszlai Dominiket is sokkolták az események, közelről látta a társa szenvedését, aki egy ideig nem volt magánál. Botka Endre pedig olyannyira közel volt az incidenshez, hogy még hallotta is a csattanást, majd ledöbbent, amikor meglátta a Ferencváros gólkirályát.

Bóka János: Ezentúl minden bizottsági döntés politikai alapon születik?

Feszültség tapasztalható a magyar EU-elnökség és az Európai Bizottság között az együttműködés kérdésében.