Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Szoboszlai ugyanarról a helyről kaphat új edzőt és új csapattársat

A Liverpool továbbra is elsőszámú jelöltként tekint a Sporing jelenlegi edzőjére, Rúben Amorimra, aki akár egy játékosát is magával viheti az Anfieldre.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik (j) és Mohamed Szalah, a Liverpool játékosai bemelegítenek az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Sheffield United mérkőzése előtt a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. április 4-én. MTI/AP/Jon Super
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A legfrissebb hírek szerint a Liverpool vezetősége továbbra is szeretné megszerezni Rúben Amorimot, aki a nyolc év után távozó Jürgen Klopp utódja lenne. Az Amorim iránti érdeklődés nem új, a Mersey-parti csapat régóta szemezget már a szakemberrel, ám most úgy tűnik, a Liverpool Gonçalo Inácio, a Sporting középső védőjének megszerzését is fontolgatja.

Mirror beszámolója szerint a Liverpool az új edző kiválasztása mellett a védelem megerősítését is fontosnak tartja, Inácio érkezése pedig jól illeszkedne ebbe a tervbe, az pedig már csak hab a tortán, hogy az Amorimmal való kapcsolata mindkettőjük számára megkönnyítheti a Premier League-hez való alkalmazkodást. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A lap úgy tudja, hogy a Sporting más játékosai, mint például a svéd támadó Viktor Gyokeres, és az elefántcsontparti válogatott Diomande is a Premier League felé tart, előbbiért az Arsenal, utóbbiért pedig a Newcastle mutat élénk érdeklődést.

Rúben Amorim eközben továbbra is tartózkodik attól, hogy nyilatkozzon a jövőjéről, az ezzel kapcsolatos kérdésekre rendszerint kitérő választ ad, ugyanis állítása szerint számára most az a legfontosabb, hogy a Sporting a szezon végén bajnoki címet ünnepelhessen.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.