18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,77 Ft
Euró
381,48 Ft
Font
445,23 Ft
Bitcoin
43,498 $

Szekrénybe zárta és halálra éheztette 6 éves fiát egy arizonai nő

Az apa és a nagymama ügyét külön tárgyalják, ám az anyát már a nyár folyamán elítélhetik.

Fotó: Unsplash
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az Arizona Daily Sun közölte, miszerint egy helyi édesanya, Elizabeth Archibeque életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat, miután bűnösnek vallotta magát abban, hogy 6 éves fiát szekrénybe zárta és halálra éheztette.

A nőt a gyermek édesapjával, Anthony Martinezzel, valamint a nagymamával, Ann Martinezzel együtt 2020 márciusában tartóztatták le, miután kiderült, mit tettek a gyermekeikkel, a 6 éves Deshaun Martinezzel és 7 éves testvérével – írta a New York Post. Soron kívül Akár mínusz 11 fok is lehet éjszaka

A rendőrség szerint a gyerekeket egy hónapon át, napi 16 órán keresztül a Flagstaff-ban található otthonuk egyik szekrényébe zárták, amely idő alatt enni sem kaptak. A boncolás során megállapításra került, hogy a fiatalabb testvér 2020 márciusában éhen halt.

A hatóságok beszámolója alapján a kicsi mindössze 18 kilós volt, ami a korához képest borzasztóan kevés, s a szülők kezdetben azt bizonygatták, hogy azt hitték, fiuk valamilyen betegség, vagy pedig a koffein tabletták fogyasztása miatt olyan alultáplált.

Végül bevallották, hogy büntetésből zárták őket a szekrénybe, amiért az éjszaka folyamán ételt loptak tőlük, s egyedül az idősebb testvér maradt életben. Az apa és a nagymama ügyét külön tárgyalják, ám az anyát már a nyár folyamán elítélhetik.

Varga Mihály: jövő hétfőn indul a villámgyors azonnali online értékpapírszámla-nyitás

Ezzel párhuzamosan megújul a Webkincstár és MobilKincstár alkalmazás is.