18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Egyetem óta zaklathatta áldozatát a szegedi kettős gyilkos

Fotó: Unsplash/Lacie Slezak
not image

Kornis Vivien

2021.június.21 - 15:59

A szegedi kettős gyilkos együtt végzett az egyetemen későbbi áldozatával, akit egyes információk szerint meg is erőszakolt, míg a nő haldoklott.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk tegnap, dr. Vitális Dániel Attila ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség egy szegedi kettős gyilkosság után, melynek egy fiatal pár az áldozata.

Most az Origo a Blikkre hivatkozva azt írja, hogy a szegedi gyógyszerész, aki a városból is elmenekült, miután végzett a nővel és a férfival, a szegedi Petőfi sugárúti társasház egyik lakásában vadászpuskával gyilkolta meg a párt.

A lap beszámolója szerint az elkövető, miután a nő párját kétszer is meglőtte, a haldokló nőt megerőszakolta. A pár holttestére a nő édesanyja talált rá szombaton este.

A gyilkos férfi és áldozata egy egyetemen végeztek, a jelek szerint a gyógyszerész a nőt azóta zaklatta, miután az elutasította őt. A lap szerint a férfi hetekkel korábban megkapta a fegyvertartási engedélyt a vadászpuskára, így régóta készülhetett a gyilkosságra.

A gyógyszerész egyébként szintén abban a társasházban lakott, ahol a pár, és ahol a férfi végzett áldozataival. Azért költözött a Petőfi sugárúti épületbe, hogy a nő közelében lehessen, a szomszédból zaklathassa áldozatát.

A feltételezett gyilkos után hajtóvadászat indult, ami hétfőn ért véget, miután egy rendőrségi helikopter észrevette a 28 éves szegedi gyógyszerész autóját Szanazugon. A férfi öngyilkos lett, fegyverét lefoglalták.