Holtan találták a kettős gyilkosságért keresett szegedi gyógyszerészt

Fotó: police.hu
not image

Borbély Fanni

2021. június 21. - 12:14

A legfrissebb hírek szerint a szegedi kettős gyilkosság miatt keresett dr. V. Attila gyógyszerészt holtan találták meg.

A Blikk értesülései szerint a holttestet Szeged közelében találták meg, miután a férfi önkezével vetett véget életének. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki Dr. Vitális Dániel Attila ellen. A 28 éves férfi megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével – olvasható a hivatalos közleményben.

A feltételezett elkövető június 19-én éjszaka két embert ölt meg Szegeden egy belvárosi lakásban, majd elmenekült. „A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az MCE-141-es forgalmi rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú személyautóval hagyta el a várost.” – teszik hozzá a közleményben.

A húszas éveikben járó fiatal felnőttek voltak a vasárnap este felfedezett szegedi kettős emberölés áldozatai – értesült a helyszínen hétfőn az MTI tudósítója. A bűncselekmény a Petőfi Sándor sugárút egyik társasházában történt, a férfi és a nő holttestét vasárnap este fedezték fel. A belvárosi épület környékét a rendőrség még hétfő délelőtt is lezárva tartotta, folyt a helyszínelés.