Emberölés gyanúja miatt keresik ezt a férfit a szegedi kettős gyilkosság után

Fotó: police.hu
not image

Hujber Dávid

2021. június 21. - 06:00

A közel 30 esztendős férfi megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével, ami miatt elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Az elsők között számoltunk be a Szegeden történt kettős gyilkosságról, aminek egy nő és egy férfi esett áldozatául. A police.hu közben arról jelentett, hogy Dr. Vitális Dániel Attila ellen elfogató parancsot adtak ki.

Elfogatóparancsot bocsátott ki a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya Dr. Vitális Dániel Attila ellen. A 28 éves férfi megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével – olvasható a hivatalos közleményben.

A feltételezett elkövető június 19-én éjszaka két embert ölt meg Szegeden egy belvárosi lakásban, majd elmenekült. „A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az MCE-141-es forgalmi rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú személyautóval hagyta el a várost.” – teszik hozzá a közleményben.

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívószámon! A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán is.

Fontos, hogy ne próbálják meg feltartóztatni, értesítsék a rendőrséget!