Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,15 Ft
Euró
384,16 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
67,810 $

Jogerősen elítélték a férfit, aki a veronai buszbaleset áldozatainak rokonait zaklatta

A Fővárosi Törvényszék szerdán másodfokon helybenhagyta annak a férfinak a büntetését, akit az elsőfokú bíróság többrendbeli zaklatás vétsége miatt 1 év 6 hónap – 3 év próbaidőre felfüggesztett – fogházbüntetésre ítélt.

További Hírek

A rendőrség garázdaság és életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt tartóztatta le az apukát, de az ukrán férfit is kihallgatják.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben.

A férfi hosszú éveken át szándékosan alacsony magasságon körözött egy nő háza felett, de az is előfordult, hogy paradicsomot dobált le a gépről a nő házára.

A rendőrség közleménye szerint megtalálták az elkövetőt.

Az áldozat korábban azt állította, Jason követte őt, amikor eljött egy edzőteremből, üzenetekkel bombázta és folyton hívogatta, egyszer pedig a lakásán is megjelent.

Megjegyezték, 2020 februárja óta hétszeresére nőtt az olyan esetek száma, amelynek során ázsiaiakat zaklattak vagy bántalmaztak.

Jason Alexandernek nem ez az első rendőrségi ügye, mindemellett többször galibát okozott a popsztárnak, legutóbb a tavaly júniusi esküvőjén.

A támadás előtt férfiak egy nagy csoportja féktelen italozásba és bulizásba kezdett, ami órákon át eltartott, később viszont vitatkozás és verekedés is kirobbant.

Az idősebb férfi kezeit ökölbe szorítva szidalmazta a sértettet, amelybe a fiatalabb személy is bekapcsolódott, majd felszólították a rendőrt, hogy menjenek ki az edzőteremből és „játsszák le”.

Charles Leclerc szerint ezzel már átléptek egy határt.